Farmasi Supernatural linija mat karmina



SUPERNATURAL, je u potpunosti kreativno osmišljen i dizajniran u Bosni i Hercegovini odakle će biti plasiran i na globalno tržište. Reč je o pet novih nijansi mat karmina, koji su jedan od najprepoznatljivijih Farmasi proizvoda. Karmine predstavljaju muze – vile, svojevrsna zaštitna lica, koje označavaju: mudrost, ljubav, lepotu, borbenost ili razigranost.


Vile koje su inspirisale ovu kolekciju su: Mudrost (Wisdom), Ljubav (Luba), Lepota (Arven) Ratnica (Valkyrie) i Razigranost ( Pixie).




Količina: 4g

Rok trajanja: 12 meseci

Postojanost: nisu dugotrajni zato što su kremasti na usnama; neće preživeti masan obrok ali piće hoće; ne skidaju se neravnomerno.

Pigmentacija: 10/10

Tekstura: ista je kao i kod njihove standardne mat i tečne velvet formule; za one koji ne znaju nisu teški na usnama ali se osećaju; imaju jedinstvenu teksturu

Nanošenje: prilikom nanošenja osećate kako karmin vrlo blago vuče usne što je normalno jer je njihova tekstura takva

Ponašanje na usnama: ne razliva se; stoji tamo gde se nanese

Isušivanje usana: usne ne izgledaju suvlje nego obično (ako su vam suve one će izgledati suvo bez obzira na to da li nosite karmin ili ne); karmin je dovoljno kremast da nemate osećaj da je isisan sav život iz vaših usana.










Nijanse:


01 Wisdom


Nude nijansa koja ima dosta kajsijastog podtona. Ovu nijansu će voleti devojke koje vole baš nude usne. Ova nijansa je za mene previše ekstremna ali je koristim za ombre i uz olovke. Pilingujte usne pre nanošenja ovako svetlih nijansi.


02 Luba


Predivna pink nijansa; volim ovakve nijanse


03 Arven


Topla braon nijansa; ukoliko volite tečne karmine Farmasi ima velvet formulu čija je nijansa hladnija od ove.


04 Valkyrie


Svetlija je od 02 i ima više kajsijastog podtona (kombinacija 01 i 02)


05 Pixie


Toplija roze nijansa od 04 sa više kajsijastog podtona (kombinacija 04 i 01)





ovde se vidi blaga razlika izmedju 04 i 05

Omiljene nijanse: 02, 04 i 05 (04 i 05 su jako slične)

Uporedjivanje sa njihovom standardnom formulom matte karmina:

Njihova standardna mat formula je suvlja od ove i samim tim mi se Supernatural formula više svidja; obe formule su pigmentovane i ravnomerno se nanose.

Moja preporuka: ja ih obožavam! Ne pomeraju se ni sa labelom ispod niti sa sjajem preko. Svetlije nijanse su najsavršenije nude-pink nijanse koje imam i svako ko voli takve boje će biti oduševljen. Jedina koja mi se ne dopada je braon zato što mi ne stoji.

Zapratite me na instagramu miryaam.makeup  na kome objavljuem zanimljive story-je ( noviteti, prvi utisci...) i makeup look-ove.


Koja nijansa se vama dopada?

Do sledećeg čitanja,

Miryaam




Nadam se da ste uživali čitajući

Do sledećeg čitanja,

Miryaam.

Коментари

Постави коментар